Digidii.com

Parhaat langattomat kuulokkeet 2020 – Katso TOP 5 suosikkimme

Esittelyssä parhaat ja edulliset langattomat kuulokkeet 2020

Langattomat kuulokkeet ovat (onneksi) kehittyneet muutamassa vuodessa huomattavasti. Kaukana ovat ne ajat, jolloin etenkin langattomat nappikuulokkeet sisälsivät joko epämääräisiä “langattomia” johtoviritelmiä, tai niiden akun kesto oli surkea. Lisäksi vielä pari vuotta sitten hyvät langattomat bluetooth nappikuulokkeet olivat todella kalliita, kun 2020 hyvät langattomat nappikuulokkeet saa parhaimmillaan alle satasella. Paremmat ja kehittyneemmät langattomat kuulokkeet tarjoavat parempaa äänentoistoa, parempaa akunkestoa ja tasaisempaa bluetooth-yhteyttä.

Myös langattomat sangalliset kuulokkeet ovat kehittyneet paljon, joskin hyviä ja kohtuuhintaisia sankakuulokkeita on ollut tarjolla jo muutaman vuoden ajan. Erityisesti premium-luokan kuulokemerkit, kuten Bose, panostavat langattomiin sankakuulokkeisiin, jotka toimivat sekä työkäytössä että vapaa-ajalla. Mitä korkeammalle hintaluokassa mennään, sitä parempia ominaisuuksia myös kuulokkeisiin on laitettu. Esimerkiksi langattomat vastamelukuulokkeet ovat selkeä trendi kotitoimistoilla ja avokonttoreissa, ja parhaat langattomat vastamelukuulokkeet alkavatkin muistuttaa vaimennusominaisuuksiltaan perinteisiä peltoreita.

Siinä missä langattomat kuulokkeet ovat nykyään parempilaatuisia kuin ennen, niitä on ilmaantunut markkinoille myös useammilta merkeiltä. Nykyään langattomia nappikuulokkeita tekevät lähes kaikki perinteiset kuulokemerkit premium-luokasta halpiksiin asti. Lisäksi myös eri marketeissa ja nettikaupoissa alkaa tulla omia, täysin langattomia nappikuulokkeita. Langattomia nappikuulokkeita voi lähteä etsimään siis alan liikkeestä, mutta myös vaikkapa Lidlistä tai Clas Ohlsonilta. Varsinkin koronavirusaikoina etätyöt ja kotitoimistot ovat yleistyneet todella paljon, joka vaatii monilta ponnisteluja keskittymisen suhteen. Hyvät vastamelukuulokkeet etätöihin voivat auttaa työn tehokkuuden parantamisessa.

Siinä missä vielä pari vuotta sitten äänenlaatua arvostaville kuuntelijoille kannatti ehdottomasti mieluummin suositella langallisia kuulokkeita, nykyään myös langattomista kuulokkeista löytyy hyvällä äänenlaadulla varustettuja vaihtoehtoja. Silti todellisten audiohifistelijöiden kannattaa jatkaa vielä toistaiseksi johdollisten kuulokkeiden käyttöä, sillä vielä vuonna 2020 äänenlaadun suhteen parhaat kuulokkeet ovat johdollisia.

Lue myös: Parhaat älypuhelimet 2020

Koska langattomien kuulokkeiden tarjonta on suorastaan räjähtänyt käsiin, on hyvä tehdä katsaus alan tuotetarjontaan vuonna 2020. Mitkä ovat parhaat langattomat kuulokkeet vuonna 2020? Entäpä hyvät ja edulliset langattomat kuulokkeet? Digidii.comin katsaus pitää sisällään sekä langattomat nappikuulokkeet, langattomat sankakuulokkeet, että korkeamman hintaluokan langattomat vastamelukuulokkeet. Passeleita premium-luokan tuotemerkkejä ovat muun muassa Sony, AKG, Sennheiser ja mainittu Bose. Vaikka niskajohdolla varustetut kuulokkeet eivät ole täysin langattomia, otimme listaukseen myös muutaman urheilukäyttöön suunnatun niskajohdollisen kuulokemallin.

Parhaat langattomat nappikuulokkeet? Hyvät langattomat nappikuulokkeet voi nykyään löytää jokaisesta hinta kategoriasta. Jos itsellä ei ole varaa panostaa useita satoja euroja uusiin bluetooth nappikuulokkeisiin, löytyy myös ns. markettimerkeiltä hyviä vaihtoehtoja.

Katso listaukset

  1. Parhaat langattomat nappikuulokkeet
  2. Parhaat langattomat sankakuulokkeet
  3. Parhaat edulliset langattomat nappikuulokkeet

Parhaat täysin langattomat nappikuulokkeet

1. Sony WF-1000XM3 bluetooth nappikuulokkeet

Sony WF1000XM3 langattomat nappikuulokkeet ovat johdoton versio Sonyn vastamelua estävistä nappikuulokkeista. Sonylla on käytössä erikoinen nimeämistyyli laitteilleen, ja nämä kuulokkeet on helppo sekoittaa Sony WH1000XM3 -malliin, jotka ovat sangalliset bluetooth kuulokkeet. Sonyn langattomat vastamelukuulokkeet ovat kansainvälisissä vertailuissa saaneet hyviä arvosanoja, ja myös kuulokkeiden äänenlaatu on (langattomien) nappikuulokkeiden kategoriassa saanut suitsutusta. Kuten muidenkin langattomien kuulokkeiden, myös näiden kuulokkeiden mukana tulee ladattava kuulokkeiden säilytyskotelo, eli kavereiden kesken nappiaski. Kuulokeaski on saatavilla kahdessa eri värissä, eli hopeana ja mustana. Kuulokkeiden nappulat on sijoitettu molempien kuulokkeiden ulkopintaan, ja vastamelu-tila sekä ympäristön äänet havainnoiva ambient-tila saadaan päälle klikkaamalla vasenta kuuloketta. Parhaan kuuntelukokemuksen saamiseksi omalle puhelimelle kannattaa ladata Sonyn Headphones Connect-sovellus oman puhelimesi sovelluskaupasta. Näiden langattomien kuulokkeiden akunkesto on vastamelutilassa valmistajan mukaan noin 6 tuntia, ja ilman ANC:tä pari tuntia pidempään. Liikuntaa harrastaville tiedoksi, että nämä kuulokkeet eivät välttämättä sovellu aktiivikäyttöön, sillä ne eivät ole erikseen suojattu hikoilulta tai roiskeilta.

Speksit: Sony WF1000XM3 täysin langattomat bluetooth nappikuulokkeet

Bluetooth: Kyllä. Langattomat kuulokkeet, jotka toimivat bluetooth 5.0 yhteydellä. Signaalin kantomatka noin 10 metriä.

Vastamelu kuulokkeet?: Kyllä.

Akunkesto ja lataus: Akun kesto musiikkia kuunnellessa noin 6 tuntia vastamelutilassa, 8 tuntia ilman vastamelutilaa. Puhuessa puheluita akun kesto noin neljä tuntia vastamelutilassa, ja hieman pidempään ilman vastamelutilaa. USB-C lataus ja noin puolentoista tunnin latausaika.

Mikki ja painikkeet? Kaksi mikrofonia, painikkeet molemmissa kuulokkeissa.

Lähde: Sony.com

2. Samsung Galaxy Buds + langattomat nappikuulokkeet

Samsungin Galacy Buds Plus langattomat nappikuulokkeet ovat Samsung Galaxy Buds kuulokkeiden päivitetty malli, joista löytyy muun muassa muun muassa suora Spotify-integraatio, parannettu akun kesto ja langattoman latauksen mahdollisuus. Samsungin Galaxy Buds + ovat ulkoasultaan identtiset, mutta ominaisuuksiltaan päivitetyt aikaisemmista Samsung Galaxy Buds kuulokkeista. Kuulokkeet ovat roiskesuojatut IPX2-luokituksella, joten ne sopivat myös urheilukäyttöön. Kuulokkeiden kaksisuuntaiset, AKG:n äänentoistolla varustetut kaiuttimet riittävät pahemmillekkin hifinipoille ainakin peruskäyttöön.

Speksit: Samsung Galaxy Buds + täysin langattomat nappikuulokkeet

Bluetooth: Kyllä, Bluetooth 5.0. Signaalin kantomatka noin 10 metriä.

Vastamelu kuulokkeet?: Ei.

Akunkesto ja lataus: Valmistajan mukaan akun kesto noin 11 tuntia, latauskotelolla 22 tuntia.

Mikki ja painikkeet? Kolme mikrofonia, joista kaksi kuulokkeen ulkopinnassa ja yksi sisäpinnassa. Painikkeet kuulokkeiden ulkopinnassa: Samsungin Galaxy Wearables sovelluksella voit tallentaa omia näpyttelykaavoja tietyille toiminnoille.

Lähde: Samsung

3. JBL LIVE 3225TWS langattomat kuulokkeet

JBL on tullut kuuloke-, ja kaiutinmarkkinoille aikamoisella rytinällä viimeisen viiden vuoden aikana. Nykyään JBL:ää näkee lähes kaikissa alan liikkeissä, jonka lisäksi JBL myy tuotteita myös omassa verkkokaupassaan. JBL on tullut tunnetuksi erityisesti edullisten peruskuulokkeiden ja langattomien bluetooth kaiuttimien valmistajana. Uusissa kuuloke-, ja kaiutinmalleissa on myös premium-tavaraa tarjolla, ja osoituksena näistä ovat JBL:n LIVE 300TWS langattomat bluetooth nappikuulokkeet. Näissä JBL:n kuulokkeissa on erillinen vastamelu-toiminto, TalkThru-toiminto ja Ambient aware-toiminto, jossa ympäristön äänet saa kytkettyä päälle tai pois. JBL Live 300TWS langattomat nappikuulokkeet toimivat myös urheilussa, sillä niille on annettu IPX5-tason vedenpitävä-roiskeluokitus.

Speksit: JBL LIVE 225TWS langattomat nappikuulokkeet

Bluetooth: Kyllä, Bluetooth 5.0.

Vastamelu kuulokkeet?: Kyllä

Akunkesto ja lataus: Akun kesto 6 tuntia (kuulokkeet) ja 14 tuntia (latauskotelo). Latausaika täyteen varaukseen 2 tuntia.

Mikki ja painikkeet. Sisäänrakennettu mikrofoni. Kuulokkeiden painikkeet löytyvät nappikuulokkeiden sivupinnasta.

Lähde: JBL.com

4. Jabra Elite Active 75t langattomat bluetooth kuulokkeet

Kaiutin-, ja kuulokevalmistaja Jabra on tunnettu erityisesti etäpalavereihin käytettävistä työpöytäkaiuttimista, mutta Jabralla on myös laaja valikoima kuulokkeita ja muita kaiuttimia. Jabran Elite Active 75t kuulokkeet ovat langattomat kuulokkeet urheiluun, vapaa-aikaan tai työkäyttöön. Nämä kuulokkeet ovat jatkoa Jabra Elite Active 65t kuulokkeille, jotka on samalla tavalla suunniteltu myös treeniin ja aktiiviselle liikkujalle. Aikaisempaan malliin verrattuna Jabra Elite Active 75t kuulokkeet ovat muotoilultaan kapeammat ja pienemmät kuin Elite Active 65t mallit. Kuulokkeissa on useat erikokoiset napit erikokoisiin korviin. Kuulokkeet on pinnoitettu pysymään paremmin paikoillaan liikkumisen aikana, ja niille on myönnetty IP57 luokitus (pölynkesto ja vedenkesto yhden metrin syvyyteen). Kuulokkeet tunnistavat korvan automaattisesti, joten kun käyttäjä ottaa toisen kuulokkeen pois korvasta, musiikki keskeytyy.

Speksit: Jabra Elite Active 75t langattomat nappikuulokkeet

Bluetooth: Kyllä, Bluetooth 5.0. Signaalin kantomatka noin 10 metriä.

Vastamelu kuulokkeet?: Kyllä. Kuulokkeissa on sekä vastamelutila, että ympäristön äänet huomioiva HearThrough-ominaisuus.

Akunkesto ja lataus: Yli 7 tuntia (kuulokkeet), 28 tuntia (latauskotelo). Latausaika täyteen varaukseen: 2 tuntia 20 minuuttia. Latausjohto: USB-C johto.

Mikki ja painikkeet? Kuulokkeissa on 4 mikrofonia (MEMS). Kuulokkeiden painikkeet ovat sivupinnassa.

Lähde: Jabra.com

5. Sennheiser Momentum True Wireless 2 langattomat kuulokkeet

Audiovalmistaja Sennheiser on tuotettu ensiluokkaisesta kuuntelukokemuksesta, ja myös langattomien nappikuulokkeiden kategoriassa Sennheiser panostaa täysillä äänenlaatuun. Vaikka Sennheiserin langattomat napit eivät välttämättä ole markkinoiden sulavimmat kuulokkeet muotoilun osalta, ovat nämä kuulokkeet ehkä paras valinta langattomiksi nappikuulokkeiksi audiohifistelijöille. Sennheiserin Momentum True Wireless 2 kuulokkeet soveltuvat myös päivittäiseen käyttöön ulkona kodin ulkopuolella, sillä niillä on IPX4 luokitus pölyn-, ja roiskeensuojauksen osalta. Sennheiserin Smart Control sovellus antaa kuulokkeiden käyttäjälle mahdollisuuden vaikuttaa muun muassa äänen laatuun, taajuuksiin ja siihen, mitä toiminnallisuuksia eri napautuksilla tapahtuu. Kuulokkeet on varustettu ANC-, eli vastamelu-ominaisuudella.

Speksit: Sennheiser Momentum True Wireless 2

Bluetooth: Kyllä, Bluetooth 5.1. Signaalin kantavuus noin 10 metriä.

Vastamelu kuulokkeet?: Kyllä, kuulokkeet on varustettu vastamelu-ominaisuudella.

Akunkesto ja lataus: Akun kesto 7 tuntia (kuulokkeet) ja 28 tuntia (latauskotelo). Akun lataus täyteen varaukseen 1,5 tuntia. USB-C latausjohto.

Mikki ja painikkeet. Painikkeet kuulokkeiden ulkopinnassa. Smart Control-sovelluksella mahdollisuus tehdä omia napautuksia eri toiminnoille.

Lähde: Sennheiser.com

Aktiivinen liikkuja vai urheiluhullu? Katso myös: Urheilukello, älykello vai aktiivisuusranneke?

Halvat langattomat nappikuulokkeet maksavat 30-70 euroa. Kuitenkin tekniikan vanhentuessa hyviä langattomia nappikuulokkeita saa luultavasti tätäkin edullisemmin.

Parhaat edulliset langattomat kuulokkeet

1. JBL TUNE 700BT

JBL:n valikoimissa on premium-luokan lisäksi myös edullisempia langattomia kuulokkeita. JBL TUNE 700BT ovat edulliset langattomat kuulokkeet, jotka ovat hyvillä perusominaisuuksilla varustetut kuulokkeet. Näissä kuulokkeissa on 27 tunnin akunkesto, ja ne saa taitettua kasaan kuljettamista varten. Jos akku on tyhjänä, kuulokkeet saa myös kuulokejohdolla yhdistettyä puhelimeen tai tietokoneeseen. Kuulokkeet toimivat siis myös kuin johdolliset kuulokkeet.

Speksit: JBL TUNE 700BT

Bluetooth: Kyllä, Bluetooth 5.0.

Vastamelu kuulokkeet?: Ei.

Akunkesto ja lataus: 27 tuntia. Kuulokkeita  voi käyttää myös kuulokejohdolla.

Mikki ja painikkeet? Mikrofoni hands-free puheluja varten. Painikkeet sijoitettu kuulokekuppiin.

Lähde: JBL.com

2. Urbanista Stockholm True Wireless

Urbanista on ruotsalainen kuulokemerkki, joka on perustettu vuonna 2010. Viime vuosien aikana Urbanista on julkaissut lukuisia langattomia kuulokkeita, joiden mallinimet se on ottanut eurooppalaisilta suurkaupungeilta. Urbanista Stockholm True Wireless kuulokkeet ovat edulliset bluetooth nappikuulokkeet, joissa on samanlainen muotoilu kuin alkuperäisissä Applen AirPodseissa. Näissä kuulokkeissa on 3,5 tunnin akunkesto, ja latauskotelolla kuulokkeet saa ladattua täyteen kolme kertaa.

Speksit: Urbanista Stockholm True Wireless

Bluetooth: Kyllä

Vastamelu kuulokkeet? Ei aktiivista taustamelun estoa.

Akunkesto ja lataus: Akun kesto 8 tuntia musiikkia kuunnellessa. Latauskotelolla yhteensä 14 tuntia.

Mikki ja painikkeet? Sisäänrakennettu mikrofoni ja painikkeet kuulokkeen sivussa.

Lähde: Urbanista.com

3. JBL TUNE 120TWS

JBL:n edullisia langattomia nappikuulokkeita on useita malleja, joista valitsimme tähän esittelyyn JBL TUNE 120TWS kuulokkeet. Näissä langattomissa napeissa on 5,8 millimetrin elementit ja JBL Pure Bass äänentoisto, joka lisää matalien taajuuksien toistoa. Painikkeet löytyvät molemmista kuulokkeista, joten puheluja voi ottaa vastaan ja hallinnoida molempien kuulokkeiden kautta. Näissä kuulokkeissa on neljän tunnin akunkesto musiikkia kuunneltaessa, ja latauskotelolla toistoaika on yhteensä 12 tuntia. Pakkaus sisältää kolmet erikokoiset korvanapit erikokoisiin korivin.

Speksit: JBL Tune 120TWS

Bluetooth: Kyllä, Bluetooth 4.2.

Vastamelu kuulokkeet? Ei. Näissä kuulokkeissa ei ole aktiivista melunpoisto ominaisuutta

Akunkesto ja lataus: Akku kestää yhtäjaksoista musiikin kuuntelua yhteensä 4 tuntia, ja latauskotelolla lisää 12 tuntia.

Mikki ja painikkeet: Mikrofoni sisäänrakennettuna hands free puheluja varten. Painikkeet löytyvät kuulokkeiden sivupaneeleista.

Lähde: JBL.com

4. Exibel Tonalite BIT100 in ear kuulokkeet

Tähän esittelyyn jokerikorttina esittelemme Tonaliten MH-802 kuulokkeet, jotka on saatavilla mm. Clas Ohlsonilta. Kyseessä ovat hyvillä perusominaisuuksilla varustetut halvat langattomat nappikuulokkeet.

Speksit: Exibel Tonalite BIT100

Bluetooth: Kyllä, Bluetooth 4.2. Kantama enintään 10 metriä.

Vastamelu kuulokkeet?: Ei aktiivista äänimelu suojausta

Akunkesto ja lataus: Yhdellä latauksella musiikkia voi kuunnella noin 2-3 tuntia. Latauskotelolla kuulokkeet voi ladata pari kertaa yhdellä latauksella.

Mikki ja painikkeet: Sisäänrakennettu mikrofoni puheluiden vastaanottamista ja soittamista varten. Painikkeet molemmissa nappikuulokkeissa.

Lähde: Clasohlson.com 

5. Happy Plugs Air 1 langattomat nappikuulokkeet

Happy Plugs Air 1 ovat in ear tyylin langattomat kuulokkeet ruotsalaiselta Happy Plugsilta. Kuulokkeissa on Optimized EQ-toiminto tasapainoisempaa äänenlaatua varten. Roiskesuojatut kuulokkeet, jotka edustavat langattomien nappikuulokkeiden muotoilun ensimmäistä aaltoa.

Speksit: Happy Plugs Air 1

Bluetooth: Kyllä, Bluetooth 5.0.

Vastamelu kuulokkeet? Ei aktiivista vastamelutoimintoa.

Akunkesto ja lataus: Akunkesto 14 tuntia latauskotelolla.

Mikki ja painikkeet: Kaksi mikrofonia äänikomennoille ja puheluille. Painikkeet sijaitsevat kuulokkeen sivuosassa.

Lähde: Happyplugs.com

Onko sinulla Android puhelin? Tsekkaa tietoturvavinkit ja android antivirus

Parhaat bluetooth sankakuulokkeet musiikin kuunteluun tulevat perinteisiltä kuulokemerkeiltä kuten AKG, Sony, Bose ja Jabra.

Parhaat langattomat kuulokkeet: Bluetooth sankakuulokkeet

1. Sony WH-1000XM3 langattomat sankakuulokkeet

Langattomien nappikuulokkeiden ohella Sony on julkaissut myös langattomia sankakuulokkeita, jotka soveltuvat hyvin varsinkin työkäyttöön. Sony WH-1000XM3 on tämän tuotekategorian lippulaivatuotteita, ja kuulokkeet on varustettu huipputason melunpoistolla ja äänenlaadulla. Kuulokkeiden ja musiikin kuuntelun toiminnot onnistuvat helposti pyyhkäisemällä kuulokkeita sormella. Jos akku on lopussa, nämä kuulokkeet saa liitettyä johdolla tietokoneen tai älypuhelimen kuulokeliitäntään. Nämä kuulokkeet on varustettu 24 tunnin akunkestolla.

Speksit: Sony WH-1000XM3

Bluetooth: kyllä

Vastamelukuulokkeet: Kyllä, aktiivisen melusuodatuksen vuoksi nämä kuulokkeet soveltuvat sekä työkäyttöön, matkustamiseen että vapaa-ajalle.

Akun kesto ja lataus: Kuulokkeiden akun kesto on yhdellä latauksella jopa 24 tuntia musiikin kuuntelua. Lataus onnistuu USB-C johdolla, ja kuulokkeet saa myös liitettyä suoraan kuulokejohdolla puhelimen tai tietokoneen 3,5 mm liitäntään.

Mikki ja painikkeet musiikin ja puheluiden ohjaamista varten: Musiikkitoiminnot toimivat kuulokkeiden pintaa pyyhkäisemällä. Painikkeet on sijoitettu kuulokkeiden alaosaan. Sisäänrakennetut ja ulkoiset mikrofonit.

Lähde: Sony.com

2. Sennheiser Momentum 3 Wireless langattomat kuulokkeet

Kyseessä on klassisesta Sennheiserin Momentum kuulokkeista tehdyt langattomat versiot, joiden akunkesto on noin 13 tuntia yhdellä latauksella. Nämä kuulokkeet eivät ole markkinoiden edullisimmat, mutta Sennheiserin kuulokkeiden käyttäjille hyvä valinta bluetooth-kuulokkeiksi. Kuulokeissa on aktiivinen melusuodatus ANC, automaattinen musiikin keskeytys/toisto kuulokkeita puettaessa, sekä mahdollisuus kytkeä kaksi eri laitetta yhtä aikaa kuulokkeisiin. Oman puhelimen saa liitettyä kuulokkeisiin joko NFC tai Bluetooth yhteyttä käyttäen. Kuulokkeet toimivat myös johdollisena versiona tavallisen 3,5 mm kuulokejohdon kanssa.

Speksit: Sennheiser Momentum 3 Wireless

Bluetooth: Kyllä,

Vastamelu kuulokkeet? Kyllä, aktiivinen vastamelusuodatus.

Akunkesto ja lataus: Akunkesto noin 13 tuntia. Lataus USB-C johdolla. Kuulokkeet toimivat myös ilman bluetooth-yhteyttä tavallisella kuulokejohdolla.

Mikki ja painikkeet: Kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni hands-free ominaisuuksia varten. Painikkeet löytyvät kuulokkeiden sivuprofiilista ja alaosasta.

Lähde: Sennheiser.com

3. AKG N60NC Wireless

Onko sinulla kokemuksia AKG:n kuulokkeista? Jos vastasit kyllä, et luultavasti halua vaihtaa kuulokemerkkiä toiseen. AKG:n tunnetulla soundilla varustetut langattomat sankakuulokkeet, joissa aktiivinen melunvaimennus suojaamaan turhalta taustamelulta. Kyseiset bluetooth sankakuulokkeet on varustettu hyvän äänenlaadun takaamiseksi sekä aptX-, että AAC teknologioilla. AKG N60NC kuulokkeiden akunkesto on noin 15 tuntia, ja johdolla kuulokkeita voi vastamelutilassa käyttää jopa 30 tuntia. Ilman vastamelusuojausta kuulokkeita voi käyttää johdolla kuin tavallisia passiivisia kuulokkeita. Kokoontaitettava rakenne.

Bluetooth: Kyllä, Bluetooth 4.0.

Vastamelu kuulokkeet? Kyllä, aktiivinen taustamelun poisto, jota voi käytää sekä Bluetooth-yhteydellä että kuulokejohdolla.

Akunkesto ja lataus: 15 tunnin akunkesto Bluetooth-yhteydellä ja vastamelutoiminnolla, pelkällä vastamelutoiminnolla noin 30 tuntia. Latausjohto microUSB.

Mikki ja painikkeet: Sisäänrakennettu mikrfofoni ja painikkeet kuulokkeiden sivuilla.

4. Bose QuietComfort 35 II Bluetooth vastamelukuulokkeet

Huippuluokan kaiuttimista ja kuulokkeista maineensa tehnyt Bose on julkaissut viime vuosina lähes johdollisten kuulokkeiden veroisia langattomia kuulokkeita. Bose on tunnettu erityisesti vastamelutoimintojen kehittäjänä kuulokemarkkinoilla. Nämä kuulokkeet sisältävät mahdollisuuden liittää musiikkilähde joko NFC:n tai Bluetoothin kautta. Kaiuttimissa on kolme melusuodatuksen tasoa, jonka lisäksi kuulokkeissa on taajuuskorjausta varten Volume-optimized EQ-toiminto. Bosen QuietComfort 35 II vastamelukuulokkeiden design on viimeistä huutoa, ja yhdellä akkulatauksella kuulokkeet toimivat vastamelutilassa jopa 20 tuntia. Kuulokkeisiin voidaan liittää myös kuulokejohto, jonka avulla vastamelutilassa kuulokkeiden käyttöaika on 40 tuntia yhdellä latauksella. Jos tarvitset markkinoiden parhaimpiin kuuluvaa melunpoistoa esimerkiksi kotitoimistolle, julkisiin tiloihin tai matkustamiseen, tai sinulla on muuten vain hyviä kokemuksia Bosen luureista, Bose QC35 II kuulokkeet voivat olla hyvä valinta. Vaikka malli on jo useamman vuoden vanha, se on pysynyt silti ominaisuuksiensa puolesta kuulokemarkkinoilla hyvänä vaihtoehtona.

Speksit: Bosen QuietComfort 35 II vastamelukuulokkeet

Bluetooth: Kyllä, Bluetooth 4.1.

Vastamelu kuulokkeet?: Kyllä, taattua Bosen teknologiaa.

Akunkesto ja lataus. Akun kesto 20 tuntia, johdolla vastamelutilassa 40 tuntia yhdellä latauksella. Lataus USB-johdolla.

Mikki ja painikkeet: Sisäänrakennettu mikrofoni. Painikkeet löytyvät kuulokkeiden ulkopinnasta ja alaosasta.

Lähde: Bose.com

5. Jabra Elite 85h

Audiovalmistaja Jabran Elite 85 h kuulokkeet ovat Jabran uusimpiin kuuluva bluetooth kuulokemalli, joissa on jopa 36 tunnin akunkesto vastamelutilassa. Nämä kuulokkeet soveltuvat erinomaisesti työkäyttöön kotitoimistolle tai etätöihin, sillä puheluita ja videokonferensseja varten kuulokkeet käyttävät yhteensä 6 eri mikrofonia äänen tasalaatuiseen nauhoittamiseen. Jos lataat älypuhelimeesi Jabra Sound+ sovelluksen, pääset räätälöimään kuulokkeita koskevia valintoja suoraan omasta puhelimestasi. Nämä kuulokkeet ovat voittaneet useita kansainvälisiä audioteknologia-alan palkintoja (mm. T3 CES 2019 Best headphones, CES Innovation Awards 2019) ja kansainväliset teknologia-alan julkaisut ovat laatineet suitsuttavia kokemuksia sisältäviä esittelyjä tuotteista. Kuulokkeet sisältävät yhteensä 8 mikrofonia, joista neljä on valjastettu melusuodattimen käyttöön.

Speksit: Jabra Elite 85h bluetooth vastamelukuulokkeet

Bluetooth: Kyllä, Bluetooth 5.0. Signaalin kantomatka Bluetoothilla noin 10 metriä. Kuulokkeisiin saa liitettyä jopa 8 eri laitetta, joista 2 kerralla.

Vastamelu kuulokkeet? Kyllä, näissä kuulokkeissa on aktiivinen vastamelutoiminto (Digital Hybrid ANC). Lisäksi myös passiivinen vastamelutoiminto, tuulisuojatoiminto

Akunkesto ja lataus: Akunkesto 41 tuntia ilman vastamelutoimintoa, 36 tuntia vastamelutilassa. Latausaika 2,5 tuntia. Lataus USB-C johdolla. Jos käytät kuulokejohtoa, kuulokkeita voi käyttää tavallisina kuulokkeina ilman vastamelutilaa ja akun latausta.

Mikki ja painikkeet?: 8 mikrofonia, jotka takaavat tasalaatuisen vastamelusuodatuksen ja puhtaan äänen videokonferensseihin ja puheluihin.

Oli haussa sitten edulliset langattomat kuulokkeet 2020 tai parhaat sankakuulokkeet, esitellyistä tuotteista löydät varmasti juuri sinulle sopivan kuulokemallin. Langattomien kuulokkeiden hinta vaihtelee parista kympistä useaan sataan euroon, ja listauksemme kattaa kuulokkeita kaikista eri hintaluokista.

Langattomat kuulokkeet lataus: Miten langattomat kuulokkeet ladataan?

Langattomien kuulokkeiden lataus saattaa kuulostaa triviaalilta sellaisille henkilöille, jotka eivät ole ennen langattomia kuulokkeita käyttäneet. Miten ihmeessä esimerkiksi pienet nappikuulokkeet tai langattomat sankakuulokkeet oikein ladataan? Vastaus on yksinkertainen ja osa 2000-luvun hienointa kulutusteknologian muotoilua. Tästä on luultavasti kiitettävä Applen tuotemuotoilijoita. Langattomat sankakuulokkeet ladataan tavallisella USB-liittimellä, joka löytyy normaalisti sankakuulokkeiden alaosasta. Sen sijaan langattomat nappikuulokkeet ladataan tavallisesti niiden mukana tulevan latauskotelon (latausaski), jossa on myös erillinen akku. Latausaskin kyljessä on tavallinen USB-liittimen aukko: Kun kuulokkeet kaipaavat latausta, asetetaan ne paikoilleen latauskoteloon. Tämän jälkeen latauskotelo kiinni verkkovirtaan USB-johdon avulla, ja näin akkuvirta täyttyy sekä kuulokkeissa että latausaskissa. Kun et käytä kuulokkeita, latauskotelon akku lataa ne täyteen.

Scroll to Top